Ideaal voor festivals, bedrijfsborrels en feestjes!

Geen tapervaring vereist en volledig verzorgd

Heerlijk bier in allerlei smaken

Vers uit de tap en altijd precies op temperatuur

SimpleTap: mobiele tapverhuur

Voor bedrijfsfeesten, festivals en andere evenementen

Een mobiele bar waar elke gast zijn eigen bier tapt

De gasten zelf hun biertje laten tappen en contactloos laten pinnen: dat is het idee van SimpleTap. De taps zijn mobiel waardoor je ze eenvoudig op elk bier evenement kunt plaatsen. Maar een SimpleTap is niet alleen makkelijk. Onze mobiele tap zorgt ook voor een betere beleving bij de gasten op een feest of evenement. Uit de praktijk blijkt namelijk dat gasten het zelf tappen ontzettend leuk vinden. 

Zo helpt SimpleTap jou als ondernemer om je te onderscheiden van de concurrentie en extra beleving aan je feest of evenement toe te voegen. Bovendien realiseer je een hogere drankomzet en een besparing op de personeelskosten.

SimpleTap: zo werkt het

De klant tikt het aantal biertjes in op een touch screen, rekent contactloos af met zijn pinpas en kan meteen zijn biertjes tappen. Wanneer het aantal bestelde biertjes getapt is, sluit de tap automatisch af. De gasten tappen zo altijd, heel gemakkelijk, een perfect biertje. Iedereen kan het!


En omdat op SimpleTap ieder biermerk kan worden aangesloten, ben je onafhankelijk en kun je alle kanten op. Je kiest zelf je biermerk. Zo maak je van elk feest een waar tap evenement.

Meer rendement door onze mobiele tapverhuur met zelftap

Veel klanten gaan voor de experience. Wat is er nu lekkerder dan een koud biertje letterlijk binnen handbereik te hebben en zelf te tappen. Iedereen wil het wel een keer proberen. Zelf bier tappen heeft een hoge funfactor en met SimpleTap is wachten op bedienend personeel ook nog eens voorgoed voorbij. Alleen daardoor stijgt je omzet al. Maar het rendement is nog groter. Er is geen verspilling meer doordat bij het tappen veel bier naast het glas verdwijnt. En ook verlies doordat je per ongeluk vergeet om het getapte bier aan te slaan, is verleden tijd. Kortom: dankzij onze mobiele tapverhuur neemt jouw omzet toe.

Alle voordelen van onze mobiele tapverhuur op een rij

  • Meer omzet door gestegen bierverkoop
  • Geen verspilling bij het vullen van de glazen 
  • Elk biertje wordt automatisch afgerekend
  • Besparing op personeelskosten
  • De gasten hebben altijd een koel drankje binnen handbereik
  • Meer experience voor je gasten of het feest of evenement
  • SimpleTap is geschikt voor alle biersoorten
  • En nog veel meer!

De SimpleTap huren

Huur nu simpel en snel één of meerdere SimpleTaps en laat je gasten zelf tappen. Dat maakt je feest of evenement pas echt compleet! Kies je eigen biermerk of kies een van de merken uit ons assortiment. Wij leveren verschillende biermerken tegen de beste prijzen. In onderstaand overzicht staan de standaardmogelijkheden op een rij. Uiteraard leveren wij ook maatwerk.

Wil je meer informatie of direct een SimpleTap huren?

Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Een greep uit de vele fusten bier die wij leveren:

Jupiler

vanaf € 77,00
20L – € 77,00
50L – € 154,00

Mout bier

v/a € 51,25
20L – € 51,25
30L – € 82,28
50L – € 113,74

Hertog Jan

v/a € 77,00
20L – € 77,00
50L – € 172,00

Amstel

v/a € 82,00
20L – € 82,00
50L – € 168,00

Onderdeel van SimpelHoreca

SimpleTap is onderdeel van SimpelHoreca, de specialist in innovatieve oplossingen voor de horeca. Ons motto is: Simple solutions that make the big difference. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda).