Ideaal voor festivals, bedrijfsborrels en feestjes!

Geen tapervaring vereist en volledig verzorgd

Heerlijk bier in allerlei smaken

Vers uit de tap en altijd precies op temperatuur

Van stapavond naar de SimpleTap..

Het gouden idee

Remco Snoeren en Ivy Kithom, zijn de oprichters van SimpleTap. Ivy: ‘Wij studeerden samen Ondernemerschap & Retailmanagement aan Avans Hogeschool in Breda. Voor die opleiding moesten we een ondernemersplan maken voor een product dat nog niet op de markt is. Tijdens een stapavond kreeg Remco een gouden idee: " In rokersruimtes in de horeca mag geen personeel komen. Wat zou het mooi zijn als mensen daar zelf hun biertje konden tappen, dacht hij. En zo werd SimpleTap geboren."

Met SimpleHoreca de markt veroveren

Remco en Ivy zijn klaar voor de toekomst! Met SimpleTap als dochteronderneming wil SimpleHoreca de komende jaren verder gaan groeien, samen met de concepten SimpleDrinks en SimplePay. Op dit moment vormen Remco en Ivy de drijvende kracht achter SimpleHoreca, samen met een aantal enthousiaste stagiaires. Met dit kleine team werken zij elke dag aan innovatieve oplossingen die horecauitbaters op allerlei gebieden ontzorgen.

Remco Snoeren

Remco (links op de foto) komt van oorsprong uit Oosterhout: ‘Tegen mijn ouders heb ik altijd gezegd dat ik wel een eigen kroeg zou willen beginnen. En nu houd ik me bij SimpleTap bezig met de financiën, het bestuur, en de sales.’

Ivy Kithom

Ivy (rechts op de foto) komt uit Dordrecht: ‘ Het idee van SimpleTap is heel eenvoudig. In eerste instantie was het echt bedoeld voor gebruik in rookruimtes. Maar uiteindelijk zijn we ons toch op grotere bier evenementen gaan richten.’

SimpleTap is een mobiele tapoplossing van SimpelHoreca. Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout dicht bij Tilburg en Breda. Meer informatie vind je bij SimpleTap: mobiele tapverhuur. Natuurlijk kun je met al je vragen ook direct contact met ons opnemen.