Ideaal voor festivals, bedrijfsborrels en feestjes!

Geen tapervaring vereist en volledig verzorgd

Heerlijk bier in allerlei smaken

Vers uit de tap en altijd precies op temperatuur

SimpleTap, de mobiele bar voor elk evenement

Een simpele oplossing die het grote verschil maakt

SimpleTap: zelftap en mobiele bar in één 

SimpleTap is een biertap waar klanten van een evenement aan de tap op een kassascherm aangeven hoeveel biertjes zij willen. Vervolgens rekenen zij die aan de tap af door contactloos te pinnen. Zodra de betaling voltooid is, kunnen de klanten het aantal bestelde biertjes zelf tappen. De voordelen van SimpleTap zijn: meer winst, overzicht en tevreden gasten.

Onder de paraplu van SimpleHoreca

De mobiele bars van SimpleTap zijn onderdeel van SimpleHoreca. Daaronder vallen ook SimpleDrinks, SimplePay en Oosterhouts Mout bier. Elk bedrijfsonderdeel is opgezet met hetzelfde doel: meer rendement voor ondernemingen in de horeca en meer experience voor hun klanten. SimpleHoreca richt zich op het bieden van innovatieve oplossingen voor diverse problemen waar horeca ondernemers mee te maken hebben. De mobiele bar van SimpleTap waar klanten zelf kunnen pinnen en tappen, is zo’n innovatieve oplossing. Al onze oplossingen zijn gericht op efficiëntie, beleving en gemak. Wij helpen de horeca ondernemer om zijn zaak met simpele, maar wel innovatieve producten en diensten naar een hoger niveau te tillen. Ons motto is niet voor niets: Simple solutions that make the big difference.

Innovatie voor de zakelijke markt en breed inzetbaar

SimpleTap is op de eerste plaats ontwikkeld voor de zakelijke markt. Het concept is afgestemd op de vraag van bedrijven en organisaties die festivals, evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten en trouwerijen organiseren. SimpleTap biedt hen een praktische en makkelijke oplossing om bier voor feesten aan te bieden aan de eindgebruiker. Door de inzet van SimpleTap realiseert de ondernemer de volgende doelstellingen:

  • Beleving verbeteren voor de bezoekers met een uniek concept dat de ‘funfactor’ verhoogt.
  • Werkdruk verlagen bij het personeel door automatische pinbetaling en klanten zelf te laten tappen.
  • Omzet verhogen door meer inzicht en grip op de verkoop van bier voor feesten.

Deze oplossingen maken de mobiele bar van SimpleTap in de praktijk uiteindelijk heel geschikt voor elk bier evenement en nog breder inzetbaar. Zo is onze mobiele bar ook heel geschikt voor sportverenigingen en studentenverenigingen. Maar ook voor gebruik bij straat- en pleinfeesten en zelfs bij particulieren.

Alle voordelen van de mobiele bar van SimpleTap op een rij

  • Gasten hoeven niet te wachten op bedienend personeel.
  • De gasten hebben altijd een koel biertje binnen handbereik.
  • Een hoge ‘funfactor’: gasten vinden het leuk om zelf te tappen en dat verhoogt de omzet.
  • De SimpleTap is geautomatiseerd: de gasten tappen altijd de juiste dosering en een perfect biertje.
  • Automatische pinbetaling voorkomt vergissingen.
  • Besparing op personeelskosten.